Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ποιο ειμαστε

Ποιοι είμαστε ?
Είμαστε εργαζόμενοι από επώνυμα σουπερμάρκετ οπού μετά το Πάσχα ήρθαν οι νέες συμβάσεις χωρίς να μας δώσουν τον χρόνο να τις μελετήσουμε και χωρίς να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις που κάναμε η μόνη απάντηση ήταν «έτσι το λέει ο νόμος» «και τον κάνουν όλες οι επιχειρήσεις»μέχρι που μας δώσανε και την απάντηση «ας έχεις δουλειά και ας είναι με λιγότερα»,μας ζήτησαν να τις υπογράψουμε την στιγμή που μας τις φέρανε και όσοι δεν υπογράφανε θα απολύονταν με αποζημίωση 2 μηνών ασχέτως με το πόσα χρόνια είναι στην εταιρία . Απαιτούνε ή το θεωρούν δεδομένο να δουλεύουμε όπως δουλεύαμε.Οι μειώσεις που έγιναν κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ, οι περισσότεροι υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ είναι διαζευγμένες γυναίκες με ανήλικα παιδιά  με έναν μισθό τον 550 ευρώ δεν μπορεί κάποιος να συντηρήσει τον ίδιο του τον εαυτό και πόσο μάλλον να συντηρήσει και την οικογένειά του.
Τι είναι το εργαζόμενοι supermarket και τι θέλουμε να κάνουμε μέσα από αυτό το blog?
 Το blog αυτό δημιουργήθηκε ώστε να συσπειρωθούμε οι εργαζόμενοι από κάθε σουπερμάρκετ και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον ,μέσα από αυτό το blog να ανεβάζουμε σελίδες που αναφέρουν από τα  σουπερμάρκετ  που έχουν προβλήματα οι εργαζόμενοι και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον,αυτό που θέλουν  δεν λέγεται δουλειά αλλά δουλεία

2 σχόλια:

  1. καΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΕΡΟ-ΒΑΣΙΛΟ-ΠΡΟΜΗΘ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΒΑΖΑΑΡ,ΩΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6,ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ,Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 65-70 ΩΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ,ΣΤΑ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΧΡ.ΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΓΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ,ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜ.ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ..ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 50,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ,ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ,ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.!!.ΠΑΡΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΠΩΝΥΜΑ,ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ,ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.6938175356. Π.Α.,ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BAZAAR. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΩΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ, ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ BAZAAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή